Fotoshoot hos Mikjær Studios

Jeg gik længe med tanken om at få lavet et par professionelle fotos af mig selv til brug på nogle af mine sites m.m.. Nu er jeg 24 år gammel og nået den alder, hvor jeg ikke længere kan tillade mig at benytte billeder fra diverse byture, og derfor søgte jeg hist og pist på nettet.

Heldigvis faldt jeg over dette indlæg på Amino.dk.

Mikkel Mikjær Christensen tilbød at lave gratis billeder til hans portfolio ude i hans foto og lydstudie (Mikjaer-Studios.dk) i Brabrand, Aarhus. Jeg slog straks til, og efter et par e-mail korrespondancer kørte jeg derud.

Normalt er jeg så ufotogen, at man slet ikke kan se mig efter billedet er taget. Men det havde Mikkel og hans partner Brian ingen problemer med! De var dybt professionelle, og fik mig virkelig til at slappe af – en ting som jeg iøvrigt har rigtig svært ved foran et kamera.

Det endte så med at vi tog alle mulige sjove billeder. Det kunne være alt fra sort til hvid baggrund til bar overkrop 😀

Anyway her er nogle af de færdige billeder, og nogle af de rå. På et eller andet tidspunkt skal jeg nok poste dem alle sammen.

Lidt blandet fra fotoshootet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *