Hvordan startede det hele? Retssag mod Søren Ehlert og HjulmandKaptain

D. 16 december 2016 modtager jeg en stævning på 800.000 kr. fra Flemming Kjær Trolle, anført af Søren Ehlert fra HjulmandKaptain.

800.000 kr. er for de fleste et livsændrende beløb, da man ca. skal tjene det dobbelte (1.6 mio kr.) for at kunne betale beløbet.

Jeg har siden dommen forelå, følt mig forpligtet til at dele dette blogindlæg.

Hvorfor?

Denne retssag har det hele.

Den har intriger i form af en af Danmarks mest populære advokathuse –HjulmandKaptain – der repræsenterer Flemming Kjær Trolle (sagsøgeren) som ejer en sexshop , søgsøgerens vidne 1 Kim Madsen fra Vestjylland som laver pornofilm og sagsøgerens vidne 2, som viser sig at blive et ægte kronvidne.

Dertil vil jeg også tilføje, at hvis du står og overvejer at bruge advokaten Søren Ehlert og HjulmandKaptain til et repræsentere dig i en retssag, så bør du læse nedenstående først og overveje dine alternativer.

Men lad os starte fra begyndelsen

I 2015 sælger jeg den succesfulde sexshop Alor.dk til Flemming Kjær Trolle. I aftalen underskriver jeg en konkurrenceklausul, som sikrer, at jeg ikke kan starte en konkurrerende sexshop eller rådgive andre sexshops om det at drive en sexshop.

Dette er starten på et blogindlæg, som du kan læse i den fulde version her.

 

 

 

 

 

Hvordan kom jeg igang med online marketing?

Rigtig mange har spurgt mig om, hvordan det helt præcis er, at jeg i en alder af 27 har formået at:

  • Stifte en af Danmarks førende digital marketing bureauer
  • Komme på Berlingskes Top 100 liste
  • Tjene min første million inden jeg var 25

Det der undrer folk mest er, at min uddannelse (bachelor og kandidat) intet har at gøre med mit arbejde.

Min uddannelse er godt nok en Cand.it men den har absolut intet at gøre med digital marketing.

Det startede med affiliate marketing

Da jeg gik i gymnasiet fortalte en af mine venner mig om, at man kunne tjene penge på nettet. Det var nærmere en passiv indtægt. Man skulle intet gøre. Men bare sidde og kigge på en skærm og se pengene rulle ind.

Hvem ville ikke falde for det? 🙂

Så jeg oprettede min første hjemmeside om døre. Ja døre. Super usexet men hver gang nogen besøgte min hjemmeside OG klikkede på en annonce, som resulterede i at denne nogen foretog et køb (et dør i dette tilfælde), så ville jeg tjene 10% af det salg.

Den første måned tjente jeg 300 kr. Måned to tjente jeg 600 kr. Måned tre tjente jeg 1.800 kr. og måned 4 knap 5.000 kr.

Virsomheden som jeg skaffede salg til købte i måned 5 hjemmesiden af mig for et pænt beløb 🙂

Jeg var solgt.

Det krævede en masse arbejde. En masse hårdt arbejde. Primært markedsføring gennem SEO (organisk trafik på Google).

Fordi det krævede en masse hårdt arbejde, så blev jeg nød til at sætte mig ned og læse om ALT, hvad der var værd at læse. Ikke bare læse men i lige så stor omfang teste det af.

Mit sidste projekt inden jeg startede som konsulent var en webshop. Den solgte jeg på ganske kort tid for et millionbeløb på grund af den flotte vækst og performance.

Alt for mange konsulenter og bureauer har aldrig været på den anden side af bordet. De ved ikke, hvordan føles, når pengene bruges uden, at det giver nok den anden vej.

Det er en af årsagerne til, at jeg har stiftet Obsidian. Hårdt arbejde lønner sig. Pludselig er man på Berlingskes liste.

One thought on “Hvordan startede det hele? Retssag mod Søren Ehlert og HjulmandKaptain

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *