Sådan vælger du hostingudbyder

Noget af det vigtigste, når du arbejder online er, at du finder et webhotel, som du kan stole på. Hvis du har en succesfuld virksomhed eller affiliateside, så har du ikke råd til, at din hjemmeside er nede i lang tid.

 

Jeg bliver hele tiden spurgt om, hvilket webhotel jeg ville vælge, og det kan ofte være svært at sige noget klogt om, da det handler om, hvad du har brug for. I stedet vil jeg give dig nogle generelle råd, og så kan du selv tjekke på www.hostingguiden.dk, hvad der passer dig bedst.

 

Indhold på denne side:

Antal domæner

Hos de fleste hostingudbydere kan du sagtens vælge at have flere domæner. Alle der arbejder med affiliate marketing ved, at man hurtigt ender med en række domæner, og her er det vigtigt, at du har et webhotel, som du kan stole på.

Generelt vil jeg anbefale, at du finder et webhotel, hvor du må have mange domæner, og hvis din affiliateside bliver en kæmpe succes, kan du altid flytte det over til sin egen side. På den måde får du det bedste fra begge verdener.

 

Trafik er gud

Når du køber et webhotel, skal du tjekke, hvor mange trafik de tillader. Hvis du har en kæmpe populær blog, så kan du ikke blot være på et almindeligt webhotel, for du risikerer hele tiden, at din side går ned eller er langsom.

Hvis du nogensinde har fået et indgående link fra en stor side, så ved du allerede, hvad det betyder for din hjemmeside. For meget trafik på et dårligt webhotel betyder, at din hjemmeside ender med at gå ned.

Det er fint nok, at der er max. hos din hostingudbyder, men du skal finde ud af, hvad der sker, hvis din hjemmeside får uventet meget trafik.

Især hvis du har en webshop eller en affiliateside, så kan du ikke regne med, at dine kunder kommer tilbage dagen efter. Din hjemmeside eller webshop skal virke, når dine besøgende vil ind på den. Ellers går de videre i livet.

 

Support

Nogen er ligeglade med, om de kan få support, da de godt ved, hvad de laver. Men det kan være rart, at der er nogen, som du kan henvende dig til, hvis der er noget, som går galt.

Når du vælger hostingudbyder, kan du spørge dem, hvor god deres support er. Nogen har mulighed for telefonsupport, hvor andre kun har mulighed for e-mail support. Det er dig, som skal afgøre, hvad du finder vigtigt.

Jeg vælger personligt altid nogen, der blot har e-mail support, og her er det vigtigste for mig, hvor hurtigt de svarer mig.

Med disse råd er jeg sikker på, at du finder det perfekte webhotel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *