Optimér dit website og få mere trafik

Du kan få meget mere trafik ved at optimere dit website og derved tjene flere penge. Det er vigtigt, at du sørger for, at din hjemmeside er brugervenlig og overskuelig for dine kunder. I dette indlæg, vil du blive klogere på optimering af din egen hjemmeside og hvordan du kommer godt i gang.

Lav relevante landingssider

Der findes nogle mennesker, som slet ikke tager højde for dette. Har du ikke relevante landingssider, vil du ikke få særlig meget trafik på din hjemmeside og derved ikke få særlig mange penge i kassen. En landingsside kan både være din forside til hjemmesiden og det kan være andre URL’er under samme domæne.

Har du for eksempel en side som laver festfilm til fødselsdage, konfirmationer og andre festlige begivenheder, er det vigtigt at denne side har en landingsside, for festfilm til alle disse begivenheder og ikke kun sætte dem alle sammen under en enkel kategori, som eksempelvis kunne hedde ”anledninger”.

Gør du dette, vil folk have sværere ved at finde din side på Google, da du egentlig ikke vil finde denne festfilm side, hvis du søger på festfilm til konfirmationer. Der vil Google se på din landingside, som i dette tilfælde vil være ”anledninger”, hvor du har samlet alle dine festfilmsbegivenheder i denne kategori, hvilket er meget uspecificeret og for bredt. Dette giver en upræcis landingsside i Googles øjne og dine besøgende vil muligvis bounce tilbage på Google, for at lede videre efter det de søger efter.

Derfor vil dette blive udkonkurreret af andre, og du vil måske være irrelevant i forhold til folks søgeresultater. Har du derimod en landingsside som hedder ”festfilm til konfirmationer”, vil du med større sandsynlighed være mere synlig på Google, og folk vil have lettere ved at finde dig. Det kan i de fleste tilfælde være en rigtig god idé at have specifikke landingssider med god relevant indhold.

Et godt eksempel

Et fremragende eksempel på, hvordan du kan gøre, er ved at se på hjemmesiden telerepair.dk, som reparerer telefoner, sælger brugte telefoner og opkøber brugte telefoner fra både private og erhverv. De har for eksempel lavet landingssider for det de sælger og køber. En af deres landingssider er telerepair.dk/mobil-og-tablet-reparation/iphone-reparation/. En af årsagerne til, hvorfor de gør dette, er blandt andet på grund af, at reparation af telefoner generelt er et alt for bredt søgeord. Så det er nærmest umuligt at konkurrere med dette søgeord.

Derfor har de snævret det mere ind, så når folk søger på Google efter ”reparation af Iphones”, vil telerepair.dk komme organisk frem på side 1 på Google med deres produkter, fordi de har en landingsside, som er mere simpel og specifik og derved generer mere trafik.

Med disse råd, kan du nemmere få mere trafik på dit website, og du vil ikke så længe efter optimeringen af hjemmesiden opleve fremgang og øget vækst i besøgende på dit website samt generer flere kunder. Du kan eventuelt bruge telerepair.dk og bliv klogere på, hvordan en hjemmeside kan se ud og hvilke landingssider der er gode for de forskellige produkter de sælger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *