Øg din produktivitetsevne og bliv mere effektiv på dit arbejde

For en selvstændig eller en almindelig lønmodtager betyder produktivitetsevnen meget. Det er vores produktivitetsevne, der fortæller noget om, hvor effektive vi er i vores arbejde. Derfor er denne artikel henvendt til alle, der ønsker at forbedre effektiviteten på arbejdspladsen. Effektiviteten er rigtig vigtig på en arbejdsplads – især hvis du spørger chefen. Jo mere effektive vi er, jo mere arbejde får vi lavet i løbet af en arbejdsdag.

Det kan dog være svært at holde effektiviteten og produktivitetsevnen oppe hele dagen, og mange oplever problemer med dette. Der er dog hjælp at hente, og der findes flere tips til, hvordan du kan forbedre produktiviteten på arbejdspladsen. Nogle af disse tips får du herunder.

Få din ”arbejdssøvn”

At få sin skønhedssøvn er et forældet udtryk – her gælder det i stedet om at få sin arbejdssøvn. Det er nemlig utrolig vigtigt at få en god nattesøvn, hvis du vil være effektiv på arbejdet. En god nats søvn er altafgørende for, at vi kan fungere optimalt om dagen. Der er flere måder, hvorpå du kan få en bedre nattesøvn. Sov i en ordentlig seng med den rigtige dyne og pude, sov i et køligt rum og sørg for at lufte ud i rummet.

Læs også hvordan det startede

At få sin søvn er altså et rigtig godt værktøj til at øge produktiviteten, for vi hænger nu engang bedst sammen om dagen, hvis vi sover godt om natten.

Spis varieret

Det er vigtigt for effektiviteten, at kroppen får, hvad den har brug for. Derfor er det særdeles vigtigt, at du spiser varieret, så du får forskellige vitaminer og mineraler. Se på maden som et brændstof for din krop; uden brændstof duer den ikke optimalt.

Du skal derfor sørge for at spise varieret og holde dit blodsukker stabilt i løbet af dagen – du vil opleve, at du vil få nemmere ved at koncentrere dig og arbejde effektivt over længere tid. Hvis du har nogle travle dage, er det helt fint at spise takeaway – det kan skabe overskud, hvilket også er med til at øge effektiviteten.

En god pizza går man aldrig galt i byen med; Pizza Silkeborg, Horsens, Århus – ja, de fås overalt, de gode pizzaer – se bare her. Husk blot ikke at spise pizza hver dag, da det (desværre) ikke er et specielt godt middel til at øge effektiviteten.

Dyrk motion

Motion er vigtigt for vores effektivitet. Når man dyrker motion, frigives nogle stoffer i kroppen, som gør det nemmere at holde koncentrationsevnen.

Derudover er det sundt at dyrke motion – og en sund, stærk krop arbejder typisk bare bedst. Derfor er det vigtigt, at du husker at få dyrket en smule motion, selvom du har travlt med at arbejde – det betaler sig i sidste ende. Du skal derfor undgå at bruge for meget tid foran computeren, consollen eller online på diverse casino-sider som fx dette site. Det hjælper hvert fald ikke på formen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *