Mine 3 bedste tips til iværksætteri

Når man skal være iværksætter, så er der mange ting, man skal have styr på. Man kan selvfølgelig ikke have styr på det hele, og i artiklen får du en tips til, hvordan du får uddelegeret opgaverne, til de personer som er eksperter på de områder, du ikke selv er ekspert i.

Du får også tips til, hvordan du får testet om den idé til virksomheden er god eller dårlig. Til sidst får du tips til, hvordan du bedre får styr på dine regnskaber.

Læs her om mine tre bedste tips til iværksætteri.

Vær ikke bange for at fortælle om dine idéer

Når du får en idé, som du gerne vil bygge en virksomhed op på, så er det vigtigt at få sparring på idéen. Du kan sparre med alle du kommer i snak med. Det kan være dine venner, dine forældre, din frisør.

Det vigtigste er, at du får sparring på din idé, så du kan forbedre den i forhold til dine kunders behov. De bedste at sparre med er dem som kender til den pågældende branche, og ved hvad der sælger i branchen.

Det er altid godt, at tage noter til det personerne siger til din idé, så du kan retten idéen til og på den måde kan du optimere idéen. Der er mange iværksættere, der ikke vil fortælle om deres idé til nogen, da de er bange for at nogen tager idéen.

Der er foretaget undersøgelser, der viser, at det er de færreste som tager andres idéer. Hvis andre virkelig gerne vil tage din idé, så vil de alligevel tage den, når du lancere virksomheden.

Når du gemmer på idéen, og ikke fortæller den til nogen, så får du ikke den nødvendige feedback. Dermed kan du risikere, når du lancere idéen, at det kun er dig, der synes det er en god idé og ikke dine kunder.

Når du har en idé til en virksomhed, så test den. Det er en ting, at folk siger, at de vil bruge dit produkt/service. Det er en anden ting at folk bruger produktet/servicen og betaler for det.

Du kan teste en service ved at give dem en prøveperiode, det giver dig mulighed for at se, om de bruger servicen, og om servicen er så god, at de vil købe den efterfølgende.

Det er lidt svære at teste om kunderne kan lide dit produkt, men man kan give produktet gratis til et par stykker eller sælge det billigt til et par stykker. Af de personer kan du få en fornemmelse af om de vil bruge produktet, dog giver det ikke en indikation om at de vil købe produktet.

Brug dit netværk

Om du er iværksætter nu, eller om du gerne vil starte en virksomhed, så er det vigtigt, at du er god til alle områder indenfor forretningen. Du kan du ikke selv styre alle områder i virksomheden.

Derfor er det godt at få hjælp af sit netværk til nogle af de områder, som du selv ikke er ekspert i. Hvis du er god til marketing, så er det vigtigt, at du enten får ansat en person i firmaet, der er god til at sælge, eller at du får et  eksternt bureau til at stå for salget.

Brug en revisor

Det samme gælder for regnskabet. Hvis du ikke er den skarpeste, til at lave årsregnskabet, så kan du enten ansætte en til at stå for bogføring og regnskab.

Eller du kan betale for en ekstern revisor, som kan stå for det. Man kan for eksempel bruge Ageras.dk, som er en platform som finder tre revisorer til dig, som kan løse din arbejdsopgave.

De har fået rigtig mange gode anmeldelser, for eksempel så er 82 procent af deres anmeldelser i kategorien ”fremragende”.  Det er derfor nemt at få tilbud på revisorer i København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *