Få det maksimale ud af din tid som iværksætter – brug TODOIST

Som iværksætter lander der hele tiden nye arbejdsopgaver på mit bord, min indbakke boomer med e-mails og deadlinesene strammer til og overlapper ofte hinanden. For at få succes som iværksætter er det vigtigt, at du kan strukturere din tid og prioritere dine arbejdsopgaver – og en af de nemmeste måder, at gøre det på, er ved at bruge et task-manager program.

Jeg giver her en kort guide til, hvordan du kan bruge TODIST og få det maksimale ud af din tid som iværksætter.

Som iværksætter er det vigtigt, at du bruger din tid rigtigt, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst og rent faktisk få gjort dine opgaver færdige.

Her i påskeferien har jeg reserveret en hytte i Norge gennem Stenaline for at komme lidt væk og stå på ski (hvis du kan lide romantiske hytter i smukke omgivelser, så tjek det ud her). Jeg arbejder op mod 70 timer om ugen, og derfor er det en god ide at få koblet af. Hvis det skal kunne lade sig gøre at koble af, er det vigtigt at man strukturerer sin hverdag.

todoist

Der er ikke noget værre end at hav et hav af små halvfærdige projekter i gang på samme tid. Det bliver frustrerende for dig, og du får sværere ved at danne dig et overblik over, hvor langt du er, og få øje på dine egne succeser.

Med TODOIST får du en række værktøjer, der hjælper dig til at bevare overblikket i en travl hverdag og sørger for, at du bruger din tid bedst muligt – og kommer hurtigere i mål med dit projekt.

Her kommer der tre måder du kan få gavn af at bruge TODOIST.

  • Del dine arbejdsopgaver op og sæt tid af på forhånd – lav en tjekliste!

Man siger mange bække små, gør en stor å og sådan kan det også være, når man som iværksætter vil komme i mål med sit projekt. Med TODOIST kan du dele dit projekt op i underopgaver og sætte tid af til hver enkelt arbejdsopgave. På den måde kan du lave en tjekliste, du kan bygge din arbejdsdag op omkring.

Læs om min retssag mod FKT Invest

Ved at arbejde på denne måde, vil du være mere fokuseret på den konkrete opgave, der ligger foran dig her og nu og dermed ikke behøve at tænke på alt muligt andet!

Derudover kan du med TODOIST synkronisere alle dine enheder og dermed altid have tjekliste lige ved hånden.

  • Få styr på dine e-mails

Ding, ding, ding! Min mail-box kimer som kirkeklokker i et kloster.  Det vælter ind med e-mails i løbet af en arbejdsdag og det kan være svært at besvare dem alle. Men med TODIST kan du synkronisere alle dine mailprogrammer fra G-mail til Outlook så du – ligesom med alle dine øvrige opgaver –  får et overblik over dine mails og herefter kan du lave en prioriteringsliste og sætte deadlines, så du er sikker på du altid får svaret tilbage i tide.

  • Mål din effektivitet – konkurrer med dig selv

Det er fint at arbejde med deadlines i sit arbejde, men det nytter ikke noget, hvis du er alt for urealistisk med din planlægning og ikke kan følge din egen tidsplan.

Med TODOIS kan du opstille en lang række forskellige deadlines for dig selv – hvad enten det drejer sig om ugentlige, eller månedlige rutineopgaver eller ad-hoc opgaver der skal løses her og nu!

Hvis du oplever at du ikke kan følge din egen tidsplan, kan du altid træde et skridt tilbage og tilpasse dine deadlines med TODOIS. Under alle omstændigheder kan du med TODOIS hele tiden holde øje med, hvor langt du er kommet i din tidsplan.

Og hvis motivationen skulle halte, så har programmet også en særlig karma-funktion, der straffer dig på points hvis, du misser dine egne deadlines – så hvis motivationen halter, så få noget konkurrence ind i din arbejdsdag – vi er jo alle vores egen værste fjende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *