Hvorfor ikke springe ud i det?

Nedenstående indlæg er leveret af Daniel Østergaard, som for ikke længe siden gik igang med affiliate marketing – en disciplin jeg selv startede med i sin tid, da jeg hørte om passive indtægter på nettet.

Alt min tid går med Obsidian Digital (OD), hvor jeg hjælper virksomheder med at vækste på nettet. Skal lige sige, at vi ikke laver hjemmesider i OD regi men kun marketing. Skal du have lavet en hjemmeside, så brug indexed.dk De er dygtige!

God fornøjelse!

Indlæg af Daniel Østergaard

Jeg havde en masse ideer, og derfor startede jeg en helt masse forskellige projekter op på samme tid. Det gjorde, at jeg havde svært ved at holde fokus, og derfor fik jeg ikke den forventelige succes. Jeg gav slet ikke det individuelle projekt nok tid og fokus til, at det overhovedet ville have den kvalitet, som det kræver for at opnå øjensynlige resultater. Dette er noget, som senere hen belønnes af Google, og derved kan være med til at være omsætningsparat.

Med salg af tidligere projekter og med en smule startkapital i hånden opstod der en gylden mulighed for at købe et forholdsvist køreklart projekt, der dog stadig manglede den nødvendige optimering og løbende opdatering.

Jeg syntes, at det var et lovende projekt og efter, at jeg havde solgt mine tidligere projekter, som jeg selv havde bygget op fra bunden, så blev jeg enig med mig selv om, at det kunne være spændende at prøve kræfter med noget, der allerede var lagt en del timer i.

Jeg købte et projekt, der egentligt var forholdsvis nyt, og jeg mener stadig, at det var noget af et sats, specielt taget den daværende omsætning i betragtning. Derfor var det muligvis en smule overpris, men sitet har udviklet sig meget mere positivt, end jeg havde forventet.

Selv de allerbedste inden for deres fag, kan have svært ved at jonglere med alt for mange ting på en gang.

Derfor er det vigtigt, at man prioriterer sin tid. Med henblik på et tidligere indlæg, her på Sasas blog, så kan man skade sig selv, hvis man ikke passer på. Jeg opfordrer alle, der har gang i mange ting at læse Tim Petersson indlæg (https://sasa-kovacevic.dk/pas-pa-affiliate-livet-ikke-koster-dyrt).

Online marketing og specielt affiliate er en hobby for mig, og jeg elsker at bruge tid på det.

Hvis man for alvor vil gøre sig en karriere inden for affiliate, så handler det om, at man holder fokus. Alt efter hvad man vægter, så tager det tid at bygge et ordentligt site op, der er med til at give de besøgende den nødvendige information. Det er derfor svært at have alt for meget i gang, hvis du samtidigt har et fuldtidsarbejde ved siden af.

Mine projekter

Mit fokus er meget nøje tilrettelagt, da jeg nemt bliver distraheret, hvis jeg ikke ved, hvad jeg skal give mig til.

Derfor ved jeg, at fra mandag til fredag mellem 8-18 er mit fokus 100 procent på at levere et ordentligt stykke arbejde, der er med til at skabe kvalitetsresultater. Dette gør jeg i forbindelse med mit spændende arbejde hos lammeskindet.dk, der er Danmarks førende forhandler af lammeskind.

Otte timer om ugen, som oftest er torsdag aften og lørdag, går med at hjælpe danskere med at vælge forskellige produkter på testfabrikken.dk. Dette er pt. et af mine mest interessante projekter, der er i rygende udvikling.

Dernæst går det meste af mandagene med et tredje projekt, som jeg er i gang med. Det er et mindre affiliate-projekt. Siden billige-sneakers.dk skal være en oversigt over, hvor man kan købe de billigste sneakers online. Siden er på et meget tidligt stadie og er stadig under opbygning.

Begge affiliate-projekter har jeg i samarbejde med min tvillingebror. Vi er et rigtig godt team, og vi elsker at lave forretning sammen.

Det er med garanti ikke de sidste ting, men vi forsøger i øjeblikket at holde fokus, så vi kan få det maksimale ud af vores nuværende projekter.

Vi har begge erfaret, at når vi skemalægger vores dagligdag, så undgår vi det stressende element ved enten at glemme ting, eller ikke nå det, vi skal. Det er ikke sikkert, at denne metode virker for alle, men det er bestemt værd at afprøve.

affiliate begyndere

Flere af de kompetencer, jeg til dels mestrer den dag i dag, er nogle, jeg selv har lært. Det er imponerende, hvad interesse kan gøre for ens indlæringsevne. Både hvad angår generel optimering på et website eller en webshop, men også kunsten at administrere en omfattende AdWords-kampagne.

Dette er noget, jeg arbejder meget med til daglig. Jeg har også søgt en del viden online og fulgt nogle af landets bedste inden for faget. Her har især Sasa været en stor hjælp og en god sparringspartner, jeg nødigt ville have været foruden.

Sommetider er det rart at have en, der kan guide og bekræfte en i, at det, man sidder og bruger en masse timer på, er rigtigt. Derfor er et af mine absolut bedste råd helt sikkert, at hvis du har mulighed for at læne dig en smule op ad en, der har erfaring og evner inden for ens branche.

Det behøver ikke at være hver dag eller hver uge, men det er rart, at hvis man står med et spørgsmål, så kan man gå til en med det. En, der kender svaret eller i hvert fald en, der kan finde et svar til dig.

Jeg vil takke af for nu. Det har været en fornøjelse at få lov til at fortælle lidt om, hvad jeg bruger min tid på, samt hvordan jeg blandt andet er nået hertil – det bliver forhåbentligt ikke sidste gang.

One thought on “Hvorfor ikke springe ud i det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *