Hvordan markedsfører man kedelige produkter?

Man siger som regel, at man skal starte en webshop inden for en branche og med nogle produkter, som man selv interessere sig for. Det er dog ikke altid den bedste forretning og derfor søger mange mod andre produkter.kedelige produkter

Det ender ofte med, at man laver en webshop med nogle produkter, som egentlig ikke er særligt spændende. Det er ofte de kedelige produkter, som endnu ikke er blevet ”taget,” alene af den grund, at de ikke er ret spændende at arbejde med. TZtape.dk er et godt eksempel på en webshop, som har specialiseret sig inden for en produkt- gruppe, som egentlig ikke er specielt interessant. TZ tape er et godt eksempel på denne slags kedelige produkter, og du kan se  webshoppen tztape.dk her, som netop har specialiseret sig i denne niche. Det er ikke spændende produkter, men produkter som rigtig mange forretningsdrivende skal bruge for at drive en god forretning.

Derfor er det også de her kedelige produkter, som i mange tilfælde kan skabe en god forretning. Spørgsmålet er så bare om man kan finde motivationen til, at arbejde med produkter, som man ikke selv synes er spændende. I de fleste tilfælde vil interessen dog stige efterhånden, som man ser at der er mulighed for at skabe en god forretning. En af de sværeste ting omkring salg af kedelige produkter er markedsføringen. Hvordan får mange de potentielle kunder til, at lægge mærke til et produkt, som ikke er ret spændende?

I dag findes der et hav af forskellige markedsføringsmuligheder. Der findes faktisk så mange, at det godt kan være fristende at anvende samtlige af dem. Det er dog ikke altid den bedste idé, da man hurtigt vil komme til at smide en masse penge væk. En af de mest effektive måde, at markedsføre et kedeligt produkt på er gennem Google.

Søgemaskineoptimering er en vigtig del af enhver webshop. Det handler i alt sin enkelhed om, at ranke højt på Google på bestemte søgeord. Hvis man tager udgangspunkt i eksemplet med TZtape.dk, så ligger de f.eks. i toppen på Google når man søger på TZ tape. Hvis en forbruger søger på et så konkret søgeord som TZ tape, så vil han eller hun i næsten alle tilfælde være klar til at købe et produkt. Derfor er søgemaskineoptimering en god vej til flere kunder, den kræver dog hårdt arbejde.

Hvis man vil markedsføre sig på andre platforme, f.eks. Facebook eller med Google Adwords, så gælder det først og fremmest om, at finde sin målgruppe. Jo mere præcis man kan være med sin målgruppe, jo flere besøg og potentielle kunder vil man få ud af sin markedsføring.

En anden god mulighed er affiliate. Det vil sige, at man tilmelder sig som partner hos et affiliate program, og så kan de, der er interesserede, vælge at skrive om ens produkter på og så betaler man dem lidt pr. salg de genererer. Affiliate kan blive til en god forretning, fordi man både kan få nogle links, noget omtale og ikke mindst nogle salg, hvis man er heldig. Det er altså ikke muligheder for markedsføring, der mangler. Det handler bare om, at udvælge dem man vil satse på og så gå 100% efter dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *