Frihed kræver kompromiser

En sidste prøve er blevet sat for. Hvis vi overvejer muligheden af den givne situationen som værende den vi har søgt efter i årtier.

Som vi vil se er tiden nu kommet til hvor alle friheds-elskende mennesker slår sig sammen i et fredelig samarbejde for at forstå at Ron Paul og Rand Paul stadigvæk arbejder på vores side, dog igennem systemet.

For at koge det hele ned og forstå at der ikke kun er ting i politikkens verden som anarkokapitalisme, libertarianisme, voluntarrisme, agorisme eller konstitutionalisme, men at der faktisk kun er en enkelt ide som den om frihed, burde folk lytte til selve ordene fra Rand Paul og beslutte om de er ved at pumpe en situation op til skyerne eller ikke —> Se video foroven.

Hvorfor er det at vi ikke husker på at Ron Paul såvel som hans søn Rand Paul er godt igang, og har altid været igang med, at sprede budskabet om frihed og ikke på enkeltvis granske sig større inflydelse i det republikanske parti. Magt strukturen er nu som den er, den er præcis så komplex som vi udgør den til, og for at overhovedet være med til at spille spillet bliver man nød til at gå på kompromis med sine værdier, og engang imellem sætte sig ned på knæ for at gøre klar til en omgang numse-kys.

Tiden vil vise at dette har været et strategisk og strukturelt initiativ, der vil slå libertarianismen vidt-spændende fløje sammen til en så stor pøl af vælgere som overhovedet muligt og dermed komme tættere på den magt-struktur som korrumperer samfundet og ideen om at maximere friheden.

Det er dybt urealistisk at forestille sig, at blot indenfor 4 år er en revolution istand til at manifestere sig selv i politikkens verden, og dermed træde ind i den virkelige verden for at gøre sig til en given realitet at frie markedet og fri handel er den universale lov med ejendomrettigheder defineret og vel-beskyttet. Politik er for nu en af de bedst forståelige måder hvori vi kan gå fra et statsligt oligarki i en transition til frie markeder og individuelle rettigheder.

Politik er intet mindre end det kollektive etablering af normer givet udtryk for via folket, hvilket konstant ændrer sig og kan anses som et dynamisk billede der burde blive antastet som værende for komplext et billede til at det nuværende system overhovedet kan følge med i denne konstante søgen på “opdateringer”, dvs. hvordan mennesker bedre kan leve fredfyldt sammen. Er politisk frihed en virkelighed, må det mest absurde system vælges da det er folket selv som ønsker det. Spørgsmålet er dog blot om politisk frihed er til at finde i andre steder end i USA?

Hvor helt og absolut svært er det, at forstå at med Rand Paul i kabinettet under Mitt Romney endda eller måske som vice-præsident, at endnu engang er det ultimative mål at få spredt budskabet om friheden og i mellemtiden kæmpe imod alle de totalitære indskud og ideer som kommer fra en generation af politikere som intet tænker over menneskets universale rettigheder som individer.

Da resten af verden venter på blot at blive introduceret til Rand Paul er det interessant at tænke hvis en mere international platform blev stillet. Tænk hvis resten af verden fik at kende en som Rand Paul, tænk hvis resten af verden indså at der rent faktisk er en mulighed for det evige status quo? Sagens kerne er, at udover de som følger eller har fulgt “The Campaign for Liberty”, er der ikke særligt mange endnu som har tænkt over at reducere statens størrelse for at komme over alle vores sociale problemer og uligheder.

Disse mennesker venter blot på at blive vist vej, hvor vi som allerede kender til Rand og Ron blot sidder og kritiserer at de ikke lever nok op til vores forventninger.

I denne belysning skader det INGEN at Rand har udtrykt sin støtte som er det mest normale at gøre i politik, da det omvendte i den grad vender blikke mod subjektet, til Mitt Romney. Hvem kan tabe på dette move? Ingen. Hvad er der at vinde? Alt.

Det kritiske ville være at mange vender blikket væk fra Rand fordi de mener at han har solgt ud, det positive er at fortsat få vores stemmer hørt i Washington.

Vi har det ofte med at tænke at kun os er det vigtige, altså os som tror på friheden, og at ved denne process i søgen forglemmer vi at mange derude venter blot på at blive introduceret til en ide som er af friheds natur. Hvilket bedre måde at opnå dette end at have en Paul i det hvide hus i senatet, i kongressen, ude på fortovet af Washington til at hylde budskabet af frihed SELVOM han måske STØTTER en Romney enten på Capitol Hill eller i Kentucky. Det positive overskygger det negative.

Lad os dog se det i øjnene at verden er frem for alt central-styret, og at have en Rand Paul som blot står og råber løs om skattemæssig ansvarlighed (på samme tid med at have CV’et i baglandet til legitimt at kunne gøre dette, dvs. at hans stemme-historik peger imod hvad han siger) er højst ønskeligt og at få ham på en mainstream platform højst tænkeligt da han skiller en smule hvor hans far slap hvad angår udtrykket og stilen.

Hvis vi vil tage den autoritære trussel på nært hold og se den i øjnene, må vi også forstå at dens lange og komplexe historie. Det har altid været en kamp mellem frihed og slaveri. Hvordan kan det være at vi ikke kan se den seriøse natur i dette foretagende dagen i dag? Hvordan kan det være at menneskets ego skummer igennem og skygger af for strategisk planlægning til at koordinere hvordan vi bedst lægger vores indsats, og at denne bedst lægges en smule overalt? For at blive i spillet og få yderligere inflydelse i fremtidens generationer af bekymrede borgere må en Rand Paul spille ud af sin statslige apparatus. Dette er IKKE at give ind til onde, men det stik modsatte.

Alle forskelle til side, fundamentet er dette: at opnå hvad som helst af den friheds prægede natur vil tage år. Hvad der er sket de sidste 4 år har været eksponentielt som aldrig før, dog stadig i dets spæde begyndelse, og dette er takket være Paul familien.

Bevar troen og indse at båndet i en familie er det stærkeste der eksisterer, og Rands far er intet mindre end Ron Paul.

Det er nu at det starter.

CBG <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *