Derfor skifter jeg Alor.dk til WordPress

Jeg kan mærke, at 2014 bliver et fantastisk år hvad min webshop Alor.dk angår Indtil videre har shoppen været et skræddersyet system, hvilket i sig selv fungerer fint nok, men når man ikke er særlig teknisk anlagt, som jeg jo ikke er, så har det rigtig mange begrænsninger.

Hvis man gerne vil have en simpel produktsøgefunktion, skal det kodes fra bunden. Hvis man gerne vil have mersalg ind over, skal det kodes fra bunden. Hvis man gerne vil… osv. osv. Jeg vil meget gerne vækste forretningen så hurtigt som overhovedet muligt (naturligvis på en sund måde), og derfor fungerer et shopsystem, der er programmeret fra bunden bare ikke. Dette skyldes primært at budgettet naturligvis har et loft, men også tiden de forskellige funktioner tager at programmere.

Med WordPress har jeg 100 % kontrol over langt de fleste funktioner. Nu er det sådan, at alle andre websites jeg ejer også er WP, og det giver mig naturligvis en fordel. Hvis jeg har brug for en kontaktformular, installerer jeg et plugin, der giver mig den ønskede funktion. Det samme gælder næsten alle andre tænkelige funktioner. Jeg skal hverken vente på en programmør bliver færdig eller betale en krone for noget som helst. Bum bum.

Tim Petersson fra Lavenergi.dk har lejet mig plads på hans Enterprise Cloud Server (med 2 CPU’er og 4 GB Ram), der kører på en Litespeed Webserver hos Meebox, hvilket betyder, at Alor.dk får de bedste forudsætninger hvad hastighed angår. Kristian Primdal fra Primux Media koder selve sitet sammen med et helt nyt design, der kommer til at give plads til mersalg og generelt løfte troværdigheden. Kristian har været fantastisk under hele processen, og jeg kan til enhver tid anbefale ham til alt hvad der har med WordPress at gøre.

Med det nye design følger også et nyt logo. Hvad tænker du?

Logo for Alor Sexlegetøj

Derudover arbejdes der på at udvide varesortimentet, og jeg håber, at vi inden længe kan få eget lagerplads samt kontor, da jeg er træt af at have sexlegetøj overalt i min lejlighed 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *