3 hurtige råd til at skabe tillid på din webshop

Når du sælger på nettet, er det utroligt vigtigt, at du skaber tillid til dine kunder. Uanset om du sælger Marc Jacobs tasker eller toiletpapir, så har du kun kort tid til at overbevise dine kunder om, at de skal købe af dig.

 

Da jeg gerne vil gøre det let for dig, får du her svar på, hvordan du hurtigt kan skabe tillid til dine kunder, så de kommer tilbage og køber mere af dig.

 

Overskuelig webshop

Noget af det bedste du kan gøre er, at du skal have en overskuelig webshop. Når du har det, så mister du ikke dine besøgende med det samme. Du skal tænke på, at dine besøgende sikkert blot har fundet din webshop via Google.

Når du først har fået dem ind på din webshop, så er det, at du skal til at sælge til dem ved at overbevise dem om, at du har en seriøs forretning. Her er det underordnet, om du sælger tøj fra Marc Jacobs eller et billigt mærke. I første omgang handler det om denne tillid.

Du kan se et eksempel på det lige her.

 

God tekst og billeder

Hvis du har flere produkter, er det vigtigt, at du har skrevet gode tekster og taget gode billeder til det hele. Hvis du ikke gør det, mister kunden hurtigt tillid til dine produkter. Der er ikke nogen, som giver mange penge for en Marc Jacobs taske, hvis de ikke kan se nogle flotte billeder med den

Derfor er det så vigtigt, at du sætter dig ned og skriver nogle gode tekster, hvor de besøgende forstår, hvad du sælger. Derudover supplerer du selvfølgelig med billeder, så kunder kan se, hvad det er, som de køber.

En god tekst bliver desuden også belønnet af Google, så det er noget, som du skal have fokus på alligevel.

 

Information om fragt

Kunder hader, hvis de ikke ved, hvad det kommer til at koste i fragt. Du skal tænke på, at når de er nede i en butik, så er det vant til, at ting koster det, som der står. Derfor er det ikke en god idé, at de får en ubehagelig overraskelse med dyr fragt.

Du skal på forsiden og alle undersider gøre det tydeligt, hvad det koster i fragt. Kunder finder sig ikke i, hvis de står og skal betale, og det så pludselig bliver dyrere, end de havde regnet med.

Hvis du får styr på disse tre råd, så er du allerede kommet et godt stykke med din webshop, og så er du klar til at tjene flere penge. Nu kommer du til det sjove med markedsføring.

Det kommer jeg mere ind på en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *