Pas på affiliate livet ikke koster dyrt

stress

Mit navn er Tim Petersson, og jeg har tidligere fået lov at låne bloggen her til at fortælle om min oplevelse med et affiliate site. Det indlæg kan du læse her, hvis du har lyst – det handler om babyalarmer.

I dag skal det handle om noget helt andet, faktisk skal det handle om hvordan mit hårde liv med fuldtidsarbejde og så det sjove arbejde om aften har kostet mig rigtig dyrt – faktisk har jeg rykket 6-8 måneder ud af kalenderen og sat mit liv i stå. Artiklen her skal handle om hvor det gik galt, og samtidigt får du 5 helt konkrete tips hvordan du som affiliate marketer i din fritid, ikke havner der hvor jeg gjorde.
Continue reading

International SEO – Hvordan og hvorledes?

international seo

Jeg blev spurgt af webshoppen www.bedrenaetter.dk om, hvordan de skulle arbejde med deres internationale SEO. De sælger senge og dyner på nettet, og det marked eksisterer også i andre nærliggende lande.

Har du selv et websted med sider, der er målrettet områder i verden, der taler det samme sprog, kan du nemt blive straffet for duplicate content. Men anvender du den særlige hreflang-tag, kan du fortælle Google, at der rent faktisk er forskel og samtidig sørge for, at brugerne får vist den version af siden, der passer til deres lokale variant af sproget.

Vi ved vel alle sammen, hvor store sprogsnobber f.eks. englændere og amerikanere er. Det oplever vi tit på den hårde måde, når vi få nogle knubsede bemærkninger om vores ordvalg – og skal vi fornærme begge parter, skal vi bare bruge australske vendinger. Det samme gælder spansk. Her er der stor forskel på spansk spansk og mexicansk spansk.
Continue reading

Jura opgave – Formueret del 1

Jura er en interessant felt, som man ikke kan komme udenom hverken på et politisk eller økonomisk plan. Forneden kan man finde en besvarelse af en opgave indenfor formueret. Besvarelsen er del 1 af en større opgave.

Hvilken type fuldmagt er der tale om?

Bente bliver ved brevet af Asger givet en opdragsfuldmagt (uden særlig tilværelse), jf Aftl § 18. Bente får her lov til at handle i Asgers navn og for dennes regning. En opdragsfuldmagt kan både være mundtlig og skriftlig. At denne erklæring til Bente er skriftlig betyder ikke nødvendigvis, at der er tale om en § 16-fuldmagt. Det fremgår ikke af det skriftlige dokument, at fuldmagts­erklæringen er beregnet til forevisning for tredjemand. At Bente fremviser brevet og billederne til Calle, ændrer ikke ved dette forhold. Bente kan trygt handle i Asgers navn uden at være i besiddelse af fuldmagtserklæringen i brevet. De vedlagte billeder skal ikke skabe dokumentation for fuldmagtens eksistens, men blot skabe interesse hos købere.
Continue reading