Hvordan startede det hele?

Rigtig mange har spurgt mig om, hvordan det helt præcis er, at jeg i en alder af 27 har formået at:

  • Stifte en af Danmarks førende digital marketing bureauer
  • Komme på Berlingskes Top 100 liste
  • Tjene min første million inden jeg var 25

Det der undrer folk mest er, at min uddannelse (bachelor og kandidat) intet har at gøre med mit arbejde.

Min uddannelse er godt nok en Cand.it men den har absolut intet at gøre med digital marketing.

Det startede med affiliate marketing

Da jeg gik i gymnasiet fortalte en af mine venner mig om, at man kunne tjene penge på nettet. Det var nærmere en passiv indtægt. Man skulle intet gøre. Men bare sidde og kigge på en skærm og se pengene rulle ind.

Hvem ville ikke falde for det? 🙂

Så jeg oprettede min første hjemmeside om døre. Ja døre. Super usexet men hver gang nogen besøgte min hjemmeside OG klikkede på en annonce, som resulterede i at denne nogen foretog et køb (et dør i dette tilfælde), så ville jeg tjene 10% af det salg.

Den første måned tjente jeg 300 kr. Måned to tjente jeg 600 kr. Måned tre tjente jeg 1.800 kr. og måned 4 knap 5.000 kr.

Virsomheden som jeg skaffede salg til købte i måned 5 hjemmesiden af mig for et pænt beløb 🙂

Jeg var solgt.

Det krævede en masse arbejde. En masse hårdt arbejde. Primært markedsføring gennem SEO (organisk trafik på Google).

Fordi det krævede en masse hårdt arbejde, så blev jeg nød til at sætte mig ned og læse om ALT, hvad der var værd at læse. Ikke bare læse men i lige så stor omfang teste det af.

Så i løbet af de næste 3-5 år oprettede jeg flere hjemmesider, som jeg tjente penge på. Et eksempel kan være doc24.dk som i dag har mere end +20.000 månedlige besøgende. Hjemmesiden er en slags kommerciel Netdoktor, hvor man kan læse om personlig pleje, kosttilskud, krop og sundhed og forskellige lidelser.

Mit sidste projekt inden jeg startede som konsulent var en webshop. Den solgte jeg på ganske kort tid for et millionbeløb på grund af den flotte vækst og performance.

Læs også: Søren Ehlert og retssag med sexshop

Alt for mange konsulenter og bureauer har aldrig været på den anden side af bordet. De ved ikke, hvordan føles, når pengene bruges uden, at det giver nok den anden vej.

Det er en af årsagerne til, at jeg har stiftet Obsidian. Hårdt arbejde lønner sig. Pludselig er man på Berlingskes liste.

One thought on “Hvordan startede det hele?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *